Blog
|
22 februari 2023

De klassiekers vragen om een klassieker.

Nog enkele keren slapen en het langverwachte wielervoorjaar schiet uit de startblokken. Kwaremont presenteert dit voorjaar het tweede seizoen van "De Man van Mattan" en zet voor het 2e jaar op rij ook de 66ste renner aan de finish in de bloemetjes. Omdat niet iedereen alleen voor de koers gaat. Maar ook voor de Kwaremont. En omdat klassiekers om klassiekers vragen.

De Man van Mattan

Seizoen 2 van de Man van Mattan staat voor de deur. Voormalig profrenner en Kwaremont ambassadeur geeft voor elke koers zijn kijk op de koers. Wie tipt hij als winnaar? Wie kan verrassend uit de hoek komen en hou je dus het best in de gaten? En wie zal als 66ste over de finish bollen?

De 66ste in de bloemetjes

Na een dag hard labeur verdient elke renner wel een schouderklopje. En laat dat nu net de bedoeling zijn van de Kwaremont 6.6 Cup. De 66ste renner die over de finish bolt, krijgt een gepersonaliseerde bak Kwaremont.

Kwaremont bier kent - net als de gemiddelde stijgingsgraad van de Oude Kwaremont - een alcoholpercentage van 6,6%. Als partner van de Vlaamse voorjaarsklassiekers koppelen we hier nu een ludieke challenge aan: de Kwaremont 6.6 Cup. 

Kwaremont sponsor van de koers

Het fietsbiermerk is niet enkel aanwezig bij de belangrijke voorjaarskoersen via Flanders Classics, maar ondersteunt ook enkele onafhankelijke koersen zoals Kuurne-Brussel-Kuurne en de E3 Saxobank Classic. Niet toevallig twee topkoersen die gereden worden in de streek rond Brouwerij De Brabandere, de thuishaven van het blonde bier.

”Kwaremont en de koers zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. We zijn al jaren partner bij de belangrijkste koersevenementen in België en dit jaar wilden we dat partnerschap op een vrolijke manier in de verf zetten”, aldus marketing- en salesmanager Stijn Vermoere. “Net zoals wielrennen mensen verenigt, doet Kwaremont bier dat ook. De spirit van de koers sluit mooi aan bij onze waarden. En wat meer is: tegenwoordig komen mensen niet alleen maar voor de koers. Maar ook voor de verfrissende Kwaremont. Een echte klassieker intussen net zoals de koersen die we steunen."

Kwaremont Koers 2023
Schermafbeelding 2023 02 22 091705