Blog
|
29 april 2022

Kwaremont ook te koop bij ZEB

Als je vandaag een ZEB-winkel binnenloopt is de kans groot dat je er niet alleen kleding, maar ook bier aantreft. Kwaremont en de alcoholvrije variant Kwaremont 0.3 vind je telkens bij de collectie van het wielerfanmerk Cyclo Club Marcel en vormen zo een perfecte tandem. Maar de samenwerking gaat nog verder: op 7 mei is er Le Tour by Cyclo Club Marcel, een toertocht met start en aankomst op Brouwerij De Brabandere te Bavikhove.

De liefde voor de wielersport en zijn fans als basis.

De wielersport en zijn fans vieren. Dat is wat Kwaremont en ZEB gemeenschappelijk hebben en dat is hoe beide merken elkaar ook gevonden hebben. Kwaremont is uitermate tevreden met deze samenwerking. “We zijn het bier van de koers - en breder de fietser. Dat is steeds meer een “way of life”. Door deze gedeelde visie vonden we elkaar. Door aanwezig te zijn in de ZEB winkels stralen wij meer ons lifestyle-aspect uit”, aldus Stijn Vermoere van Brouwerij De Brabandere.

Ook ZEB laat zich positief uit over het partnership. “Cyclo Club Marcel heeft één enkele missie: de wielersport en zijn fans vieren. Dat vertaalt zich in een collectie die voorziet in ludieke vrijetijdskleding vol iconische sportreferenties met een kwinkslag. Kwaremont is onlosmakelijk verbonden met de koers, dus als wij dat gevoel nu nog beter kunnen weerspiegelen in onze winkels, is dat heel mooi meegenomen”, zegt Erika Mees, marketing manager bij ZEB.

One-stop-shop voor de wielerliefhebber: straffe collectie, straf bier.

Wielerliefhebbers kunnen hun supportershart ophalen met een collectie van meer dan 30 T-shirts in wielerthema. Het zijn stuk voor stuk een ode aan straffe oneliners uit het Vlaamse supporterscircuit. Met opdrukken als ‘De Coureur Charmeur’, ‘Spurtbom’ en ‘Kilometervreter’ levert de collectie een vette knipoog naar eigen prestaties van de cyclo fan op én naast de weg.

Naast deze leuke collectie kan de wielerliefhebber nu dus ook meteen zijn favoriete biertje meenemen. Een one-stop-shop dus voor de wielerliefhebber. Kwaremont is inmiddels te koop in 65 ZEB winkels. Het Kwaremont bier kan er gekocht worden per clips van 4 tegen een prijs van 5,49 euro. Tijdens de zomermaanden zal ook de Kwaremont Summerbox terug te vinden zijn bij ZEB. De Kwaremont Summerbox verzamelt 6 unieke flesjes Kwaremont bier als ode aan de grote wielerrondes doorheen de zomer – dé ultieme verzameldoos voor elke wielerfan en de ideale verrassing voor Vaderdag.

Le Tour by Cyclo Club Marcel en Kwaremont: samen een unieke fietsbeleving bieden.

De Cyclo Club Marcel Tour neemt je op 7 mei 2022 mee langs enkele van Vlaanderens mooiste plekjes: iconische kasseien, legendarische hellingen. Met start en de finish aan Brouwerij De Brabandere in Harelbeke waar het Kwaremont bier gebrouwen wordt. De deelnemers hebben keuze uit drie begeleide ritten. 

Inschrijven kan nog tot eind april. Twijfel dus niet langer! Meer informatie over Le Tour kan je hier vinden.