Kwaremont Summer 2022

Kwaremont brengt deze zomer een ode aan de grote wielerrondes, fietsen en bier. We maakten 6 limited edition flesjes, ofwel 2 flesjes per grote ronde. Met elk limited edition flesje maak je bovendien kans op prachtige prijzen. Ontdek hier alles over de “Summer of tours, bikes and beers”.

3 rondes, 6 limited edition flesjes, 1 verzamelbox

Van mei tot en met september genieten we in chronologische volgorde van de Giro, Tour de France en Vuelta. We ontwierpen 6 unieke Kwaremont flesjes, ofwel 2 flesjes per grote ronde, die linken naar verschillende etappes. Zo kwamen er 2 roze etiketten voor de ronde van Italië, 2 gele etiketten voor de Tour de France en 2 rode etiketten voor de ronde van Spanje. Bovendien staan op deze etiketten referenties naar de verschillende landen. Zo heeft ieder limited edition flesje een uniek verhaal te vertellen. Benieuwd? Ontdek hieronder het verhaal achter de flesjes.

Kw Summerbtls22 011 Min (1)

Ronde van de roze trui – Rubiks Kubus & De Etna

De Ronde van Italië start dit jaar in Hongarije en dus pronkt een Rubiks Kubus op het etiket. Waarom? Het meest verkochte ‘speelgoed’ ter wereld werd uitgevonden door de Hongaar Ernö Rubik. Na 3 etappes trekt de wielerkaravaan door naar het Italiaanse eiland Sicilië, waar de 4e etappe eindigt op de hoogste nog actieve vulkaan van Europa: De Etna.

>Lees binnenkort meer over de roze flessen via onze Kwaremont blog.

Kw Summerbtls22 013 Min (1)

Ronde van de gele trui – De Kleine Zeemeermin & Maria van Lourdes

Bij de start van de Ronde van Frankrijk dagen we je uit om De Kleine Zeemeermin te spotten. Het circuit neemt de renners namelijk mee doorheen de Deense hoofdstad waar je haar kan bezoeken. Wil je het jezelf gemakkelijk maken? Spot haar dan op het Kwaremont flesje. De tweede gele fles neemt ons mee naar haar Franse tegenhangster die verscheen in Lourdes. Het peloton zal dit jaar een snel bezoekje kunnen brengen aan Maria tijdens een passage door het bergdorpje.

Kw Summerbtls22 009 Min

Ronde van de rode trui – Kaas & Toro Bravo

Op het einde van de zomer neemt de Vuelta ons mee doorheen Spanje waar we liever niet oog in oog komen te staan met een Toro Bravo. Deze grote ronde start weliswaar in Utrecht, Nederland en dus kan een lekkere kaas bij jouw Kwaremont niet ontbreken.

Alle flesjes kan je vanaf nu in de markt vinden. Haast je snel naar jouw favoriete winkel of horecazaak en start het verzamelen. Wil je ze liever allemaal in 1 keer? Dan kan je de unieke Kwaremont Summerbox kopen. Een niet te missen collector’s item!

Wat heeft Kwaremont nog meer in petto?

Ook deze zomer maak je met elk limited edition flesje kans op prachtige prijzen, met dank aan onze partners. Dit jaar verwelkomen we 3 nieuwe partners: Fuell, Veloci en LtD Gravel Raid.

Hoe kan je deelnemen?

  1. Koop een limited edition flesje in de supermarkt, bij een erkende bierhandel of bestel een Kwaremont op café.

  2. Zoek de unieke code op het rugetiket.

  3. Vul de unieke code in op de speciale actiepagina www.kwaremontsummer.be. Met elke code maak je kans op een prijs van onze partners.

De Kwaremont Zomeractie loopt van 3 mei tot en met 11 september 2022.

De prijzen dit jaar zijn niet mis! Zo vallen er als hoofdprijzen een Speed Pedelec en een elektrische fiets te winnen. Ontdek alle prijzen hier.

Partners van de Kwaremont Summer?

We kunnen deze zomer niet alleen dragen. We zijn dan ook heel dankbaar voor volgende partners: Canyon, Campingaz, The Vandal, Bahamontes, Fuell, Veloci en LtD Gravel Raid.

Partners

Kwaremont Summer 2022: Tours, Bikes and Beers. Collect, win & enjoy!

De Kwaremont Summer 2022 loopt in België, Nederland en Frankrijk. Deelnemen aan de wedstrijd kan van 3 mei tot en met 11 september 2022.