Proef de smaak van de overwinning!

Kwaremont is net als de befaamde kuitenbijter uit de Vlaamse Ardennen, de Oude Kwaremont, karaktervol en pittig gekruid. Het is een volmout blond bier dat zorgt voor een flinke dosis vloeibare suikers na een stevige inspanning.

Je beloning? Een uitgesproken dorstlessende afdronk … met een passend stijgingspercentage van 6,6% en een stevige schuimkraag om de lippen.

Haal de kopman in je naar boven en proef.

Kwaremont is net als de befaamde kuitenbijter uit de Vlaamse Ardennen, de Oude Kwaremont, karaktervol en pittig gekruid. Het is een volmout bier dat zorgt voor een flinke dosis vloeibare suikers na een stevige inspanning. Je beloning? Een uitgesproken dorstlessende afdronk… met een stijgingspercentage van 6,6%.

Gisting
Hoge gisting.
Bierstijl
Pittig blond.
Kleur en helderheid
Helder, mooie bronskleur met vaste schuimkraag.
Aroma en smaak
Zachte, volle smaak met een lichte, aangename bitterheid en een kruidige toets. Hoppig karakter.
Decorative picture

Beleef en smaak de koers.

#kwaremont

Deel je favoriet momenten met #kwaremont op instagram. En wie weet, wordt jouw smakelijke bierfoto of uitspatting van supporterspret wel vereeuwigd op een bierviltje of beloond met een VIP-ticket voor een leuke koers!

Decorative picture

Kwaremont shop

Ook op zoek naar een leuk geschenk voor jezelf of voor vrienden en familie? Fiets dan snel naar onze Kwaremont shop! Onze fietskleding heeft een mooie upgrade ondergaan en we hebben nu ook casual kledij voor naast de fiets. Verder zijn er nog andere leuke items en bier pakketten. Voor elk wat wils dus!

Kwaremont 0.3

Ontdek al het goede van Kwaremont zonder de alcohol. Voor zij die vroeg willen pieken en blijven gaan.

Meer informatie?

Wil jij ook dit heerlijke fietsbier promoten in jouw horecazaak of winkel?
Vul dan onderstaande formulier in.
Heb je een vraag over de webshop? Mail dan naar info@kwaremont.shop.

Decorative picture