Start je fietsseizoen op Bike MOTION en maak kans op mooie Kwaremont prijzen

Bike MOTION Benelux is dé grootste sportieve fietsbeurs in de Benelux. Je vindt er de nieuwste accessoires, innovatieve technieken en vaardigheden, routes, bestemmingen, kleding en natuurlijk de nieuwste sportieve fietsen.

Van 2 t/m 4 maart 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht, NL, trappen we samen het fietsseizoen af. Verwacht merken als Cannondale, Canyon, Giant, Koga, Merida, Specialized, Trek en van Nicholas en neem deel aan toffe activiteiten. Test de nieuwste modellen op het (e)-MTB parcours, verhoog je eigen prestaties in de Personal Improvement Area, plan alvast een mooie rit op het toertochtenplein en drink uiteraard een heerlijk biertje in het Kwaremont Kaffee. Bekijk op deze pagina wat je allemaal kunt doen en verwachten.

Bike MOTION Benelux is een driedaags evenement waar je één keer per jaar op één locatie een compleet nieuw assortiment vindt van alle belangrijkste leveranciers en waar je op de hoogte wordt gebracht van de nieuwste ontwikkelingen, fietstrends, innovatieve technieken en vaardigheden. Uiteraard is er voor bezoekers ook heel veel zelf uit te proberen. Binnen én buiten. Theaters met inhoudelijke sessies, testmogelijkheden voor racefietsen en mountainbikes, vermaak en het ontmoeten van (oud) profs. Bike MOTION Benelux is een absolute must als het gaat om een echte fietsbeleving.

Maak kans op een Kwaremont fiets!

Kwaremont en Bike MOTION hebben de handen ineen geslagen en geven nu al mooie prijzen weg. Wil jij kans make op 6L fles, een cadeaupakket, een Kwaremont t-shirt of een hele toffe Kwaremont fiets? Laat dan je gegevens achter via onderstaand formulier. Ga voor meer informatie naar bikemotionbenelux.nl of koop gelijk een kaartje met korting.